Butik Ajanslarla Çalışmanın Avantajları Nelerdir?

      Butik ajansların çalışma şekli ve firmalara sağladığı katkı büyük ajanslara oranla her zaman daha sağlıklıdır.



      Neden diye soracak olursanız, butik ajanslarda çalışan ekip sayısı az olduğundan tüm birimler birlikte çalışır. Tabii her aldığı firmanın işine yeni fikir ve yaratıcılıklar ortaya konulurken, çalışanlar her geçen gün tecrübelerine bir yenisini eklerler. Firmaların bitmek bilmeyen talep ve isteklerine daha geniş bir çerçeveden bakabilen bir, grafik tasarım ekibi, dijital pazarlama ekibi ya da sosyal medya ekibi olur.
      
      Çünkü adı geçen bu ekiplerin tamamı, birbirine paralel giden bir iş ve ya proje ortaya koymak zorundadırlar. İşte bu nedenle butik firmaların tecrübesi ve ortaya koyduğu iş gücü, kurumsal firmalar gibi kendini kısıtlama altına sokan bir çalışma yapısından bağımsız işler.

      Butik bir ajansla çalışan firma istek ve taleplerini kuruma mail atmak yerine bir telefon uzağında olan ajans çalışanları ile halledebilir. Ayrıca kurumsal ve büyük bir firmada onlarca çalışan insanı görüp gözünüzde büyütmeyin. Çünkü o koskoca ekip binlerce firmaya iş yetiştirmekle uğraşırlar fakat firmaların taleplerini ne yazık ki doğru bir sistem düzeni içerisinde karşılayamazlar. Bu nedenle de sırf kurumsal olduğu için cebinizi yakan fiyatlara istemediğiniz bir iş çıkarmış olursunuz.

      
      Oysa ki butik ajansların işleri kurumsal firmalar gibi yönetilmediğinden, daha hızlı daha yaratıcı ve daha sistematik bir düzen içinde işleyecektir. Peki doğru bir butik ajansı nasıl seçerim diyorsanız benim bildiğim en iyi firmalar arasında gelen www.metuajans.com bulunuyor. Tavsiye ederim. Daha kreatif daha uygun fiyatlara büyük işler başarabileceklerine emin olabilirsiniz. 

Yorumlar