51. Bölge Hakkında Bilinmeyen Gerçekler!

Dünya’nın en çok gizli tutulmaya çalışan bölgesini bilmem duydunuz mu? 51. Bölge Amerika Birleşik Devletlerinin, Nevada eyaletinde bulunan bir askeri üs olarak bilinir. Günümüzde geçerli olarak kullanılan ismi ise Hava Kuvvetleri Uçuş Testi Merkezi.



Budy Bushman İtirafı
      Emekli Uzay ve Havacılık Mühendisi Budy Bushman 2014 senesinde ölüm döşeğindeyken, akıllara sığmayacak bir itirafta bulundu.

      İtirafını yapmadan önce alınan video kaydında 51. Bölge ile ilgili yaptığı itirafın içerisinde uzaylılar ve UFO’lar ile ilgili çalışmış olduğu projelerden bahsetti. Bushman’ın çalıştığı pozisyon gereğince kendisine verilen yetkiler içerisinde çok gizli bilgileri araştırma hakkına sahipti.
      Bahsi geçen 51. bölgede sıradan insan olarak çalışan personeller grubu dışında bir de uzaylılardan oluşan bir personel grubunun olduğunu söylemişti. Uzaylılar ile ilgili verdiği detaylar ise çok şaşırtıcıydı.

      Uzaylıların 2 metreye yakın boyunun olduğunu ve perdeli ayak yapısına sahip olduklarını, kıkırdaklı bir iskelet yapısına sahip olduklarını söylemişti Bushman amcamız. 51. Bölgede uzun dönem çalışıp emekli olduktan sonra edindiği bilgileri ölüm döşeğinde video kaydına alan Busy Bushman uzaylıların bu bölgede yaptığı çalışmalardan da haberdar olduğunu söyledi.

      Bushman’dan edilen bilgiye göre mühendislik tekniği ile uzay gemisi çalışmaları için çeşitli projelerde bulunuyorlardı.  Hatta ve hatta inşasını tamamladıkları gemilerden biri 38 ft çapında yer çekimsiz teknolojisi ile çalışmaktaydı.

Sebebi Bilinmeyen Hastalıklar
      İsimleri bilinmeyen 20 kişilik bir gruptan oluşan kişilerin yaptıkları açıklamalara göre, 51. Bölgede çalışanlardan birçok kişinin hastalandığı ve ya nedeni bilinmeyen sebeplerden dolayı sakat kalıyorlardı.

      Bahsi geçen hastalık ve sakatlıkların ise kamoyundan saklanarak yapılan toksit atıkların ortadan kaldırılma işlemleri ile bağlantılı olduğu düşünülüyordu. Ortaya çıkan çeşitli hastalıkların içerisinde, “zatüre, solunum yoluna bağlı çeşitli enfeksiyonlar, görme duyusunu kaybetme gibi durumlar oluşuyordu.


      Hastalığa yakalanan güvenlik görevlilerinden birine ise müdahale yapıldığında, doktorların söylediğine göre, adamın günde 40 sigara içmiş 80 yaşında bir adamın ciğerine sahip olduğunu söylediler. 

Yorumlar